Информация за доставка

1. Доставката на стоките се извършва посредством куриер, като разходите по доставянето се заплащат от заявителя на поръчката в момента на доставката.

2. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.

6. При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.

7. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 работнен ден.

8. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:

    При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
    При повредена стоката или опаковка.

За страната доставките се извършват чрез фирма “Еконт Експрес”.
За повече информация и справка за селищата - www.econt.com