Код на продукта: stickers45-1b
Наличност: В наличност
90.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Следвайки тенденциите в световен мащаб, днес имаме удоволствието да Ви предложим най-новия метод за удължаване и сгъстяване с коса на стикери (лепенки). Този метод е иновация в удължаването на коса. Процеса се извършва чрез залепване на предварително поставени стикери с естествена коса, като самите стикери остават незабележими след поставянето им, не се чувстват и не се усещат при допир. За приготвянето на стикерите е използвана високо качествена човешка коса и изключително надеждни прикрепващи материали, което гарантира качество и дълъг живот на косата. На всеки 2-3 месеца е необходимо стикерите да се преместят в корените, поради израстване на Вашата коса. Премахват се с помощта на няколко капки от разтвор за премахване na стикери. Стикерите могат да се използват многократно, като залепващата лепенка/стикер се подменя и се нанася наново до корена на косата. Удължаването и сгъстяването с този метод е естествено и незабележимо, дори и при много фина коса. Може да третирате косата както вашата собствена: къдрене, прически, сушене, преса, миене и т.н. Това е иновационен метод в световната мода и се слави като незабележим и щадящ косата метод.

Дължината на косъма, която предлагаме е 45см, 55 см. и 65 см. И трите размера са в пакет по 20, като тези от 45см са с грмаж 1.5 грама на стикер, общо 30 грма за един пакет. Тези от 55 см. са с грамаж 2.5 грама на стикер, общо 50 грама за един пакет. Тези с дължина от 65 см., са с грамаж 3.5 грама на стикер, общо 70 грама за един пакет.

В зависимост от нуждата, за цялостно удължаване и сгъстяване обикновено са необходими около 40 стикера (2 пакета по 20), но продаваме и стикери на бройка. Минимум 10 стикера.

Естествена коса на стикери - 45 см. Цена
10 стикера - 15 грама 45 лв.
20 стикера - 30 грама 90 лв.
30 стикера - 45 грама 135 лв.
40 стикера - 60 грама 180 лв.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.